۱۳۸۸ فروردین ۲۵, سه‌شنبه

سودمندی اضافه کردن لیمو به چای

لیمو خاصیت آنتی اکسیدانی چای سبز را 5 برابر افزایش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، افزودن آب لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدان این نوع چای را پانصد درصد افزایش می دهد.
چای سبز مزایای زیادی برای سلامت انسان دارد اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود بخش زیادی از آنتی اکسیدان های آن پیش از آنکه بتواند به خون انسان وارد شود از بین می رود.
نتایج تحقیقات پژوهشگران امریکایی نشان می دهد می توان با افزودن مقادیری اب لیمو به چای سبز میزان حفظ انتی اکسیدانهای این نوع چای را در مقایسه با موقعی که اب لیمو به چای سبز افزوده نشود ، پنج برابر می شود.
ویتامین "ث" موجود در لیمو سبب محافظت از انتی اکسیدانهای چای سبز در هنگام هضم انها می شود. درواقع ، افزودن لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چگونه نظر دهیم؟
بعد از اینکه نظرتان را داخل کادر پایین نوشتید از قسمت کشویی «نظر به عنوان:» (اون پایینه) گزینه «نام/آدرس اینترنتی» رو انتخاب کنید . آدرس اینترنتی می تواند همان آدرس وبلاگتان باشد که اختیاری است (اگه دلتون خواست بنویسد اگرم که نه خالی بگذاریدش) . بعد از نوشتن اسم و آدرس اینترنتی ( در صورت داشتن ) بر روی دکمه ارسال نظر کلیک کنید تا نظر ارزشمندتان با موفقیت در وبلاگم منتشر بشود.با تشکر موفق باشید