۱۳۸۸ دی ۳۰, چهارشنبه

سیب زمینی و رژیم غذایی!

از وقتی لاغری مد شده زیاد نمی گذره و فکر می کنم این مد هم زیاد ماندگار نباشه البته اگر بازه زمانی رو یک قرن در نظر بگیریم,اینها رو گفتم برسم به :دکتر تغذیه رژیم لاغری و بالون معده و قرص لاغری و ...امروز راجب رژیم لاغری )می خواهم بگویم رژیمی که خیلی از خانمها آن را بهترین راه لاغری می داند و خیلی از مرد ها(حتی آنهایی که چاق هم نیستند)به دلیل همراهی همسر(شما خیال بد نکنید هیچ دلیل دیگری ندارد)مجبور به رعایت این رژیم هستند نکات مثبت این رژیم ها زیاد است مثلا:کمتر استفاده کردن از شیرینی جات و عدم استفاده از نوشابه های رژیمی و محدود کردن استفاده از برنج یا مصرف میوه و سبزی جات بیشتر و گوشت و مرغ کمتر و اگر رژیم خوبی باشد سویا را به جای گوشت پیشنهاد می کند,ولی نکات منفی نیز دارد
از مهمترین آنها می توان به عدم استفاده از سیب زمینی به عنوان یک عامل چاقی و سر شار از نشاسته و هیدروکربن و بی فایده
نام می برند اما بعد از تحقیقات بنده به نظر می رسد مزایای استفاده از سیب زمینی بیشتر از معایبش باشد اگر اعتقاد به این حرف ندارید حتما متن زیر را مطالعه کنید,ممنون.
*****************************************************
آیا می دانید سیب زمینی پخته یا آب پز شده دارای چه خاصیتی می باشد ؟ آیا از خواص سیب زمینی مطلعید؟مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: سیب‌زمینی به‌دلیل داشتن پتاسیم بالا به تقویت قلب كمك می‌كند و مصرف آن برای افراد فشار خونی مفید است.سیب زمینی سرشار از بتاكاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)،پتاسیم،فسفر ،آهن،منیزیم و ویتامین «ث» است،اما ساقه و برگ‌های سیب زمینی حاوی سمی‌بنام سولانین است كه نباید آن را مصرف كرد.وی گفت:مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب‌زمینی نشاسته‌ است كه معمولا 9 تا 25 درصد آن را تشكیل می‌دهد و برای تأمین انرژی ماده مفیدی می‌تواند باشد.
* سیب زمینی محكم‌كننده لثه و مسكن درد زخم معده است .* به علت داشتن پتاسیم تقویت كننده قلب است كه مصرف آن برای افراد فشارخونی مفید است.
* برای درمان اسهال مصرف سوپ سیب زمینی همراه با شیر مفید است.صفوی گفت: سیب زمینی در بین سبزی‌ها ویتامین «ث» بالایی دارد و برای تأمین ویتامین «ث» مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است.این متخصص تغذیه اضافه كرد: سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین «ب6» است و یك فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد «ب6» مورد نیاز روزانه را تأمین می‌كند. بسیاری از آنزیم‌های بدن خصوصا آنهایی كه در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به «ب6» محتاج هستند،در نتیجه برای تولید سلول‌های جدید به ویتامین «ب6» احتیاج داریم. بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته‌ای یك بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته‌ای كنند.
صفوی گفت: بهترین روش نگهداری سیب زمینی این است كه آن را در حجم كم در جعبه‌های چوبی كه از كف انبار یا محل نگهداری 40 سانتیمتر فاصله داشته باشد، قرار داده شود. دمای محل نگهداری بهتر است 4 درجه بالای صفر و نیز تاریك باشد كه از جوانه زدن آن جلوگیری كند.
این متخصص تغذیه افزود: هر 100 گرم سیب‌زمینی 90 كالری انرژی دارد و به دلیل بالا بودن فیبر آن باعث افزایش قدرت دفاعی بدن می‌شود.وی افزود: سیب زمینی را باید خوب شستشو داد.سیب‌زمینی آماده را خریداری نكنید به دلیل این‌كه ممكن است زیاد شسته شده باشد و نشاسته آن از بین رفته باشد.در خرید سیب زمینی دقت شود كه دارای جوانه نباشد.در كنار پیاز نگهداری نشود به دلیل این‌كه پیاز گازهایی از خود ساطع می‌كند كه باعث خرابی و فساد سیب زمینی می‌شود، ضمن این‌كه سیب‌زمینی پخته تا چند روز در یخچال باقی می‌ماند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چگونه نظر دهیم؟
بعد از اینکه نظرتان را داخل کادر پایین نوشتید از قسمت کشویی «نظر به عنوان:» (اون پایینه) گزینه «نام/آدرس اینترنتی» رو انتخاب کنید . آدرس اینترنتی می تواند همان آدرس وبلاگتان باشد که اختیاری است (اگه دلتون خواست بنویسد اگرم که نه خالی بگذاریدش) . بعد از نوشتن اسم و آدرس اینترنتی ( در صورت داشتن ) بر روی دکمه ارسال نظر کلیک کنید تا نظر ارزشمندتان با موفقیت در وبلاگم منتشر بشود.با تشکر موفق باشید